Urdålig Måndag!!!!

Dagen har bara varit riktigt skit och det bara fortsätter. 

Kan berätta att i Lördas fick vi ett plus på stickan men det vara bara tills idag. Missfall igen. Ska in och ta blodprov imon men jag vet redan svaret så det känns så meningslöst. Många säger till mig att man kan blöda ändå men jag har gjort ett test idag och det var negativt så varför skulle det ändras?

Så vår färd på Rmc är över utan något resultat. Så nu funderar jag på att lägga ner denna sidan efter som det är "över" nu. Vi får se hur vi gör framöver med vår kamp.


Ha det så bra alla läsare som har följt oss.....


Onsdag.

Ja happ vad ska jag skriva idag då??
Jo nu kom jag på. Vi fick brev från sjukhuset igår om nedfrysninge.

Angående vårt samlat beträffande nedfrysning av eventuella överblivna befruktade ägg, vill vi härmed meddela er att det inte blev någon nedfrysning av ägg. Vi vill dock poängtera att de ägg Du fick lagt tillbaka var av god kvalitet och reducerar därför inte din möjlighet till graviditet. Mvh Laboratoriet.
Suck som vanligt. Jag hade faktiskt inte väntat mig något annat svar men man hoppades ändå ju.

Har en lite fråga om det är någon som vet. Någon dag efter insättningen fick jag väldigt öma bröst och det har jag än. Tycker att det ska vara försent med biverkning efter sprutorna men kan det vara vaginal gel som ger denna biverkning? Hittar liksom ingen info om detta...

Nu är det bara 2 dagar kvar att jobba sen är man ledig i 2 dagar jiiipppiiieee =) Stefan, Marie och Mimmi kommer ner i helgen älsklings pappa och styv mamma. Ska bli trevligt att träffa dom igen. Det är ju inte så ofta man träffas efter som det är så lång mellan oss. Hur brukar man säga? Ju närmre man bor desto mer sällan träffas man, Och det stämmer faktiskt på vissa folk =).

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund men ha de så bra så länge..


ps: Carina det är skönt att du är i sverige iaf så att man kan prata med dig iaf =) Uppskattar att du alltid finns där =) STORA kramar till dig =)

Måndag

Måndag idag och tiden har bara sprungit iväg. Efter jobbet så åkte jag till mekonomen och handlade schampo till bilen. Sen blev det en sväng in till eko, hittade Nickes favorit leksak så det blev en sådan till + lite godis till älskling. Körde hem och tvättade bilen då en vit skåp bil kör in på vår väg med 3 st invandrare mellan 20-30 år och frågade om jag hade skrott att sälja. Dom hittade en genom rostig katalosater som dom ville ha men NEJ jag säljer inget på vår tomt. Nu är man bara rädd att dom kommer hem till oss när vi inte är hemma och tar saker för det var en del saker dom ville ha som vi ska spara. Så jag sa till älskling nu måste grindarna sättas upp. Efter som vi har en "egen" väg så har inte dom med vår väg att göra och grannarna märker ju om någon är på vår tomt om inte vi är hemma. Jag får ju säga att vi älskar våra grannar efter som vi har 2 st som alltid är hemma och dom bor mellan oss, och dom ser ALLT. Dom kommer in till oss och säger om det har varit någon bil här hemma. Och det uppskattar vi något enormt, som grannar så hjälps man ju åt =).
En annan tråkig sak är att mina eksem på händerna börjar komma tillbaka. Var ju sjukskriver för 1 år sen efter som det blev stora sår, och det hoppas jag att det inte blir samma nu. När jag får sår på händerna kan jag knappt tvätta händerna och det är något man verkligen vill efter ett wc besök. Nej nu ska jag in och lägga om händerna sitter på trappan just nu

Men ni får ha det super bra...


Söndag

Idag är det söndag och jag är inte på humör för något alls. Har inte varit det på hela veckan.. Igår fick jag ett ryck iaf att jag skulle måla vår säng som var i furu till vit. Furu är snyggt men inte när den har börjat gulna tycker jag. Så jag målade om den iaf. Och den blev klar idag, så när jag skulle bygga upp den igen ser jag hur ojämt färgen har tagit fast jag målade grund och 3 lager färg. Man ser inte det tydligt men jag ser det. Tänkte ja ja det får gå. Men sen fick jag inte upp sängen och det gjorde inte saken bättre. Tror jag försökte i 30 minuter sen gav jag upp och känner mig så besviken att inget jag gör blir bra. Blir så himmla ledsen för det känns som att jag inte duger till något. Började faktiskt gråta, löljligt att gråta för en säng men jag blev så sne på allt. Har varit så hela veckan men jag tror det har med hormonerna att göra efter sprútorna. Jag har kännt mig deprimerad ett tag nu och det har dom närmaste familjen märkt av det men inte vågat sänga något. Tycker det är synd om älskling att det är han som får ta de mesta, men han stöttar mig mycket ändå... Sen åkte mamma och syrran idag utomlands och det känns HEMSKT. Det är jätte skönt att dom kommer ifrån sverige lite och kan ladda upp sig men jag tycker att det känns hemskt att jag har inte mina "bästa vänner" här. Jag jobbar ju med mamma så jag pratar med henne dagligen men det kan jag ju inte göra nu. Och syrran prata man ju oxå med mycket vem ska man ringa nu då :( Aja dom är snart hemma igen, men hoppas att det går fort.. Ne det blir bara kort inlägg idag för nu ska jag lägga mig i soffan innan jag ska sova. Ska börja tidigare imån efter som jag ska ta ett annat område till påsk, så det gäller att lägga sig i tid nu..

Men ha det så bra alla läsare...


Onsdag

Ringde idag till Rmc igen för att höra hur det går på labbet.

Fick veta att det var 6 st kvar och att dom utväklades lite olika. Men dom ville sätta in ägget idag. Så jag ringde älskling och sa att vi skulle till rmc kl 13,15. Efter som jag slutade vid 11 så körde jag till mormor och morfars grav där jag satte blomma (påsk liljer) och tände ett ljus. Efter det så körde jag till sjukhuset för att jag och älskling skulle ta en fika innan insättningen. Och jag säger det att bli inte kissig på mas för där finns ju INGEN toa som man kan låna utan man måste gå in på en avdelning för att komma åt en jäkla toa. Detta var inte det lättaste och hitta för att alla i hela den byggnaden hade lunch och dörrarna var låsta. Så vi fick hoppa över fikan och gå till Rmc huset för att kissa. Iaf när vi kom in till Rmc fick vi inte vänta lägen för än dom kallade in oss dom var tidiga för en gångs skull. Läkaren kom in till oss samma kvinna som vi har haft dennna gången. Hon frågade oss om det var okej att sätta in 2 st ägg. Och det säger man ju inte nej till efter som vi har tjatat på att vi ville ha in 2 st denna gången. När vi kom in i rumet fick vi se hur de 2 hade utväklats MEN dom var inte det bästa. Det hade vitta prikar på dig vilket det inte ska vara igentligen, men dom sa att dom sätter inte in dåliga ägg så vi får se.. Insättningen gick bra för övrigt.. Ska in och ta blodprov den 19/4. Känner på mig att detta kommer nog inte funka denna gången. Man tror att det ska öka chansen när man sätter in 2 st men det gör det inte. Konstigt men sant..


Ne nu ska jag lägga mig i soffan och bara koppla av. Stor risk att jag sommnar men vad gör det =)



Ni får ha det så bra alla läsare =)


Tisdag

Idag blir det bara ett kort inlägg.
Känner mig jätte yr så jag gick hem tidigare från jobbet.
Ringde Rmc för att höra hur det hade gått med befruktningen.
7 av 15 hade klarat sig till idag. Ska ringa igen imån och ev sker insättningen imorgon eftermiddag. Jag fattar inte hur dom jobbar efter som innan sa dom att går det bra  för embryn så sätter dom tillbaka det dag 5. Men nu ville dom sätta in det igen på dag 3 efter som det gjorde dom förra gången och det blev positivt men slutade med ett missfall.. Jag fattar mig inte på dom. Börjar bli riktigt irreterad på den avdelningen efter som alla säger olika. Men jag har inte ork till att säga ifrån längre.. Så vi får se...

Nu ska jag lägga mig igen och hoppas på att yrselen går över....


Ha det så bra



Äggplock...

Vaknade när klockan ringde i morse, gick in i duchen tog på mig sen åkte vi iväg till sjukhuset..
Fick en bra pakering utanför Rmc vilket som uppskattas mycket just denna dagen. När vi kom och visade vårt rum visade sig att vi fick det rummet vi har fått alla dom andra gångerna =) Dom tog våra uppgifter som vanligt och jag fick lugnande + 2 st panodil. Byta om och gick och kissa + väga mig. Gick in i vårt rum igen och la mig på sängen för att sätta in kanylen i armen. Då kom älskling tillbaka. Vi frågade om jag kunde få bli sövd redan från början efter som det har gjort så ont alla dom andra gångerna, och dom fick ju söva mig efter halva tiden sist. Men dom skulle kolla upp det. När dom kom och hämtade oss frågade vi hur det gick med vår fråga och kvinnan svarade jätte surt men vi söver inte folk här! Men vad var det ni gav mig sist för att jag kommer inte ihåg något plus att ni fick ju väcka mig sist. Men då ha hon att jag hade fått något på P kommer inte ihåg vad det hete, men dom fick se hur jag reagera denna gången. Jag bara tänkte ja ja jätte kul att jag ska få lida som sist. Det är en smärta som man ALDRIG glömmer. Plågeri enligt mig! När vi fick träffa alla andra som fanns i rummet blev det en lättnad efter som alla var kvinnor och dom var super trevliga. Dom kopplade in hcg syre puls och blodtryck. Men när dom skulle sätta på den till pulsen i fingret så gav fingret ingen kontakt så dom fick byta finger. Just det finger dom testade på först har jag haft problem, så fort det har blivit kallt så blir mitt finget helt vitt så jag borde nog kolla upp detta.. När dom skulle börja så gav dom bedövning där dom skulle hålla på. Efter några minuter skrek jag till och började gråta för att det gjorde så förbaskat ont. Läkaren sa till mig att jag skulle försöka andas efter som jag slutade. Det var precis som att mina lunger inte viste hur dom skulle göra. Men läkaren sa till mig att titta på henne och andas in genom näsan och ut genom munnen. 
 Tänkte för mig själv ni skulle ha lyssnat på mig när jag sa ifrån. dom tog ett uppehåll och gav mig mer smärtlindring. Efter de började dom på igen och det gjorde inte lika ont. Det var ändå ganska intressant denna gångn för att jag var klar i huvudet och kunde se och höra allt vad dom sa. Första gången jag kom ihåg hur allt fungerade =) När dom var klara hade dom hittat 15 st ägg. samma som förra gången. Fick komma in i vårt rum och helt plötsligt blev jag jätte trött. Fick vila tills frukosten kom in då som tog bort puls mätaren och syret, men jag tyckte att syret var jätte skönt att ha. Något man skulle kunna ha hemma faktiskt =) Fick ätit och vilat lite till sen fick vi åka hem.. Blev mc på vägen hem. Sen har jag sovit som en stock tills  ca 16,30. Har ganska ont i magne men man hjar ju blivit stuken 15 gånger så de är ju inte så konstigt...

Ska ringa dom i morgon för att höra hur befruktningen har gått..

Men nu ska jag och älskling grilla 

Lägger in lite bilder först från idag idag...

Inte den bästa bilden efter som älskling satt och fjånade sig
















Älskling är glad för att han har fått mat i magne


Helgen

Redan söndag och helgen har gått lika fort som som alla andra dagar.
Helgen har varit ganska lugn.
Fredan bestod av att slappa i soffan för mig. Älskling kom hem tidigare efter jobbet ca 15,30 men somna direkt i soffan och vid 22 tiden fick jag säga till han att lägga sig i sängen istället. Han somnade direkt igen och vaknade sen på Lördag mellan 9-10 tiden. Detta är verkligen inte likt honom, min trötta älskling. På dagen höllt han på med sitt och jag åkte och gjorde naglar. På kvällen åkte vi på kalas. Sen var Söndagen kommern som idag. Städade lite i köket och sen begav jag mig till skogen med E + hennes dotter och mina hundar. Det var så mysigt att gå ut och gå i detta sköna väder vi har haft idag. Blev även grillning hemma hos oss och hundarna trivdes jätte mycket i trädgården för där var ju E´s dotter som lekte med dom =) tror dom alla 3 kommer att sova gott i natt =) Nu på kvällen satt jag och älskling ute i trädgården och bara satt och njöt med fåglarna. Så himmla mysigt. Som nu ska vi sova för vi ska ju till sjukhuset imån för äggplock. Jag tänker faktiskt inte på att vi ska ditt imån. Känns som om min kropp skiter i vilket faktiskt. Som jag har skrivit innan så känns inte detta som att vi försöker att få barn utan det käns som att vi ska gå till läkaren för en vanlig hälso kontroll. Allt känns så konstigt denna gången. Känns som jag inte bryr mig just nu.. Men älskling känner mer lite oro efter som det är sista gången. Tror han bryr sig mer än vad jag gör. Ta nu inte detta fel, Jag vill ju ha barn så det är inte det att jag inte bryr mig, men det känns inte som att vi jobbar på det just nu. Utan jag tar allt som det kommer med det just nu. Svårt att förklara....


Ne nu ska jag sova. Skriver mer imån..


Hejs svejs


RSS 2.0