Länge sen

Nu är det länge sen jag skrev sist men jag har inte haft något att skriva.
Det har jag inte nu igentligen heller men känner att jag vill skriva av mig.
Mina tankar går mycket kring barn än och lär nog fortsätta att göra det efter som några vänner och släktingar ska ha barn snart. Hade vi inte fått missfall skulle vi vara i vecka 17-18 nu :(.. Jag skulle gå in i gadroben förra veckan och då bröt jag ihop. Där var ju bebis saker där inne :(
Jag har inte skrivit hur det gick på läkar mötet, men vi gick igenom hur behandlingarna hade gått med ägg och sprutor. Läkaren sa även att hon tyckte att vi skulle vänta i 1 år innan vi söker hjälp igen. Men 1 år känns jävligt långtid när man redan har väntat i ca 2 år. Hon sa även att ingen av oss är sterilla så vi kan få barn på den naturliga vägen. Men jag tycker inte att det är normalt att vänta så länge suck. Ibland önskar jag att något händer oss så att vi tappar minnet på det vi har gått igenom och kan blörja om på nytt om önska att bli föräldrar.
Men nu ska vi gifta oss Augusti så jag hoppas att man kommer på andra tankar och att det går "lättare" sen. Om inget annat så blir det lättare om det skulle sluta med att vi får adoptera.

Ne nu ska jag lägga mig i soffan..

Hejs svejs

RSS 2.0