Tisdag

Då var det Tisdag nu och jag är förkyld. Fick slem hosta i Söndas och näsan började rinna nu idag när jag satt på möte på jobbet, gick hem tidigare idag från jobb. Inte kul att jobba för man är helt slö.. När älskling kom hem var det dax att gå upp från sängen för att läsa brevet som RMC hade skickat ut om äggen som var osäkra.

Vi vill härmed meddela er om att det inte blev någon nerfrysning av ägg.
Vi vill dock poängtera att de ägg som Du fick lagt tillbaka var av god kvalitet och reducerar därför inte din möjlighet till graviditet Mvh Labroatoriet. Vad dom nu ska mena med Du fick lagt tillbaka var av god kvalitet och reducerar därför inte din möjlighet till graviditet. Ska ringa dom imån till dom och fråga mer vad dom menar med det. Konstigt att inte dom kan skriva så att man fattar läkar språk suck....  Blir bara kort inlägg idag... Ha de

Kommentarer
Postat av: Therese

Det dom menar är att det ägget dom satte in igen va av bra kvalitet. så bara för att det inte gick att frysa in dom som va kvar betyder inte det att det dom har satt in är dåligt och inte kan leda till en graviditet. (lite klokare?)

2011-02-08 @ 20:40:02
Postat av: våran långa väg

Ja nu fattade jag lite bättre Therese =) Är man trög så e man heheh..

2011-02-09 @ 10:01:05
Postat av: Therese

Det är inte lätt alla gången. :) dom skriver så invecklat. :P

2011-02-09 @ 14:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0