Ny dag ny händelse

Igår ringde sambon och frågade hur det gick inne på labet, dom sa att det såg bra ut för alla 3 ägg och att vi skulle ringa idag kl 9,30 för att höra om det hade klarat natten, hadde det gjort de skulle in sättningen ske 11.00.
Så sambon ringde idag och hörde sig för. Dom sa till oss att vi skulle komma in på den bästämmda tiden. När vi kommer ín fick vi byta om som i måndags. Kommer in i oprations salen där dom möter oss med en glad min och säger ser ni på skärmen, det är ert ägg som är befruktat, men tyvär får vi säga att vi kunde inte spara på dom 2 andra äggen. Men dom satten in 1 ägg iaf och sa att vi hade ganska stora möjligheter till en lyckad graviditet. Men som sakt det är bara 30 % säkert denna gången. Men funkar inte denna så är chansen större nästa gång =). Nu ska man bara låta dagarna gå frammåt och inte tänka så mycket på det, så får vi se den 30/11 vad blodproverna säger =) 




Lånad bild men såhär såg de ut idag

 


Kommentarer
Postat av: Carina

Wow va fräckt å se det så man får va me fr första början det e inte många som får se det så längt ner i kedjan sååååå kul ----LYCKA TILL du vet ja håller tummarna..kram på er

2010-11-17 @ 21:39:03
Postat av: Therese

Usch vilken lång väntan. Håller alla tummar och tår för att det lyckas på första försöket. :)

2010-11-17 @ 21:41:46
URL: http://Familjenrubin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0